Volledig scherm

Landelijke première Alles is Familie in 57 bioscopen

FilmMaandag 19 november vindt de rode loper première plaats van de film Alles is Familie. De première van de opvolger van Alles is Liefde zal in 57 bioscopen in Nederland te zien zijn. Het is hiermee de grootste landelijke live première ooit gehouden in ons land.

Volledig scherm

De opvolger van Alles is Liefde gaat op 19 november feestelijk in première in het Amsterdamse DeLaMar theater. Om zoveel mogelijk mensen mee te laten genieten van deze gebeurtenis heeft de VARA door het hele land 57 bioscopen bereid gevonden live de première uit te zenden. Door een straalverbinding te maken met de bioscopen kunnen 15.000 mensen de première op de voet volgen.  

In Alles is Familie is iedereen binnen de familie de Roover op een punt in zijn leven beland waarin het maken van cruciale keuzes onvermijdelijk is. Zo wil Winnie een baby, haar man Rutmer wil dichter bij zijn gevoel komen, zijn broer Charlie wil vooral geen verantwoordelijkheid en hun zwager Dick wil zijn overleden vrouw terug. Pater familias Arend wil gelukkig zijn. En zijn vrouw Jeanette wil dat iemand haar wil. Je kunt niet kiezen wie je ouders zijn. Je kunt wel kiezen hoe je ouder wordt.

De regie van deze romantische komedie is net als bij de in 2007 uitgekomen film Alles is Liefde (meer dan 1 miljoen bezoekers en twee Gouden Kalveren) in handen van Joram Lürsen. Kim van Kooten nam ook nu het scenario voor haar rekening en Carice van Houten speelt weer de hoofdrol. Veder spelen o.a. mee: Thijs Römer, Benja Bruijning, Kees Hulst, Martine Bijl, Jacob Derwig en Tjitske Reidinga.

Voorafgaand aan de film volgt het publiek in alle deelnemende bioscopen beelden van de rode loper en na afloop van de film is de huldiging van de cast op het podium te zien. Benieuwd naar welke sterren er aanwezig zijn en wat ze dragen?

Beleef de première mee op 19 november in jouw plaatselijke bioscoop door je kaarten te bestellen via www.datwiljenietmissen.nl

Volledig scherm