Volledig scherm
Actrice Margot Robbie © getty

'Margot Robbie is Jane in nieuwe Tarzan-film'

Het gaat goed met de Hollywoodcarrière van Margot Robbie. De 23-jarige Australische actrice heeft naar verluidt alweer een nieuwe grote rol weten binnen te slepen. Volgens The Warp gaat ze zo goed als zeker de rol van Jane vertolken in de nieuwe Tarzan-film.

Volledig scherm
© Margot Robbie en Leonardo DiCaprio. EPA

Margot, die onlangs nog schitterde in The Wolf Of Wall Street, voegt zich bij de cast die al bestaat uit onder anderen Christoph Waltz, Samuel L. Jackson en Alexander Skarsgard. Laatstgenoemde neemt de rol van de boomslingerende held op zich in de aankomende bigbudgetfilm van Warner Bros.

De eerste opnames van de nieuwste verfilming van Edgar Rice Burroughs romanreeks staan gepland voor komende zomer. David Yates is gecontracteerd als de regisseur van het project.

Gelijktijdig met het nieuws over haar rol als Jane, werd bekend dat Robbie ook haar opwachting zal maken in de psychologische thriller Z For Zacharias. Ze neemt de rol over van Amanda Seyfried, die onlangs afhaakte. Daarnaast heeft de blondine naar verluidt ook al getekend voor de films Focus, naast Will Smith, en Suite Francaise met Michelle Williams en Kristin Scott Thomas.