Tv-kijkers Yldou en Jesaja hebben geen kabel-tv meer, maar hebben gekozen voor abonnementen op vier verschillende streamingsdiensten.
Volledig scherm
PREMIUM
Tv-kijkers Yldou en Jesaja hebben geen kabel-tv meer, maar hebben gekozen voor abonnementen op vier verschillende streamingsdiensten. © Erik van 't Woud

Televisiekijker raakt weg kwijt in oerwoud van films, series en docu’s door vele streamingdiensten

Waar moeten we nu weer naar kijken? Er is al zo veel keuze en nu komen er volgend jaar weer drie nieuwe aanbieders bij. Dat betekent nog meer uitzoeken én betalen. Daar zitten kijkers niet op te wachten. 

12 reacties

 • Kroon

  1 maand geleden
  Ieder zijn ding wel ergerlijk is tv pakket met teveel rommel zenders. Je zou zelf je pakket moeten kunnen samenstellen. 15 ipv 70 bijvoorbeeld. Drukt ook de immer oplopende prijs dan.
 • Catharina van der Heijden

  1 maand geleden
  Wij kijken sinds ongeveer 2005 geen commerciele televisie meer (te duur, niveau te laag) en sinds een paar jaar ook geen publieke omroep (aanbod slecht, niveau te laag). We kijken wel graag af en toe een mooie film of serie. Voorheen was dat bluray of downloaden. Nu is het ook vaak iets van Crunchyroll, Netflix of Amazon.
 • van der Es

  1 maand geleden
  Ik ben internetwijs genoeg om alles te kunnen zien, zonder abonnementen. Gek genoeg begrijp ik de populariteit van veel series niet. Vaak haak ik al snel af. Diepgang van een theelepeltje.
 • Johan Van breugel

  1 maand geleden
  Streamingdiensten gebruik ik niet en ik heb alle commerciele omroepen van het nivo RTL etc gedeselecteerd want dat simpele gedoe trek ik niet. En met de publieke omroepen waaronder vooral BBC, de Belg en NGC heb ik meer programma,s bewaard op mijn mediabox dan ik ooit kijken kan. Er is zonder streamingdiensten al veel te veel te zien op tv. Soms neemt mijn box wel 7 tot 10 programma,s (series en docseries) per dag op en omdat ik graag live sport kijk loopt dat alleen maar op. Echt veel te veel.
 • P. van der Kooij

  1 maand geleden
  Ik heb geen last van keuze stress. Ik sport heel graag en de tijd die ik over heb, vul ik in met opgenomen programma's en soms Net Flix. Live TV is alleen voor hele bijzondere gebeurtenissen en sportuitzendingen. Het leven is niet zo heel erg moeilijk....!