Wijkagent Jeffrey Verboekend meldde via zijn twitteraccount dat hij in Lelystad een 'grote hoeveelheid drugs' had aangetroffen in een auto van een 18-jarige man. Afgaande op de foto die hij in zijn tweet plaatse, zaten daar tientallen zakjes hasj en wiet tussen.
Volledig scherm
Wijkagent Jeffrey Verboekend meldde via zijn twitteraccount dat hij in Lelystad een 'grote hoeveelheid drugs' had aangetroffen in een auto van een 18-jarige man. Afgaande op de foto die hij in zijn tweet plaatse, zaten daar tientallen zakjes hasj en wiet tussen. © Twitteraccount Wijkagent Lelystad Centrum

18-jarige met drugs, cash en een mes opgepakt op parkeerplaats in Lelystad

De politie in Lelystad heeft gisteren rond 20.00 uur een jongeman (18) aangehouden die verdacht wordt van drugshandel. Wijkagent Jeffrey Verboekend trof tijdens een controle een grote hoeveelheid drugs en geld aan in de auto van de jongen, meldt de agent zelf via twitter.

  1. Docente jeugdinrichting Lelystad betast en mishandeld, verdachte komt uit 'zedengroep’
    PREMIUM

    Docente jeugdin­rich­ting Lelystad betast en mishandeld, verdachte komt uit 'zedengroep’

    Een docente die lesgeeft binnen de muren van de jeugdinrichting (JJI) in Lelystad is deze week het slachtoffer geworden van een zeden- en geweldsmisdrijf. Ze werd betast en mishandeld. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan. Een zegsman van de Dienst Justitiële Inrichtingen wil alleen bevestigen dat er een incident is geweest, waarbij één van de jongeren in de fout is gegaan. ,,Verschrikkelijk dat dit is gebeurd.”