Supporters juichen tijdens de voetbalwedstrijd tussen N.E.C. en De Graafschap. De wedstrijd valt onder een reeks van proefevenementen waarbij Fieldlab onderzoekt hoe grote evenementen veilig kunnen plaatsvinden in coronatijd.
Volledig scherm
Supporters juichen tijdens de voetbalwedstrijd tussen N.E.C. en De Graafschap. De wedstrijd valt onder een reeks van proefevenementen waarbij Fieldlab onderzoekt hoe grote evenementen veilig kunnen plaatsvinden in coronatijd. © ANP

Almere City ontvangt 1351 fans bij topduel met Cambuur

Almere City FC ontvangt zondag 1351 toeschouwers in het stadion voor het topduel met SC Cambuur in de Keuken Kampioen Divisie. De aanwezigheid van fans is toegestaan vanwege experimenten met de zogenoemde Field Labs, waarbij wordt onderzocht hoe evenementen op een veilige manier open kunnen voor publiek.

 1. Friese zeearenden voor de camera tijdens Beleef de Lente

  Friese zeearenden voor de camera tijdens Beleef de Lente

  De camera’s van het project Beleef de Lente van Vogelbescherming Nederland zijn dit voorjaar onder meer weer gericht op de zeearenden in Friesland. De camera’s staan dit jaar op een andere plek, want in voorgaande jaren bouwden de roofvogels voor het oog van de camera een nest en gingen vervolgens ergens anders broeden. Op de nieuwe plek hebben de grote vogels nu al een nest gebouwd volgens de Vogelbescherming en landschapsorganisatie It Fryske Gea.
 1. Anti-Aziatisch racisme: 'Ik word poepchinees genoemd, maar ik ben geen Chinees'
  Play

  An­ti-Aziatisch racisme: 'Ik word poepchi­nees genoemd, maar ik ben geen Chinees'

 2. Bekijk alle samenvattingen uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie
  Play

  Bekijk alle samenvat­tin­gen uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie