Foto ter illustratie. In februari dit jaar vroegen scholieren en studentenop het Plein aandacht voor de heropening van de scholen.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. In februari dit jaar vroegen scholieren en studentenop het Plein aandacht voor de heropening van de scholen. © ANP

Almere vraagt aandacht voor mentale gezondheid jongeren

Met de campagne Race Tegen De Klok moet er in Almere meer aandacht komen voor mentale gezondheid bij jongeren. De campagne biedt een mogelijkheid voor jongeren en jongvolwassenen om over hun zorgen te praten. Het initiatief wordt gesteund door onder meer de Gemeente Almere, Allylife en Stichting Scherp.

  1. Boodschappenbezorger gebruikte coke en heroïne voor hij moeder van vier kinderen doodreed tijdens tweede werkdag

    Boodschap­pen­be­zor­ger gebruikte coke en heroïne voor hij moeder van vier kinderen doodreed tijdens tweede werkdag

    De 31-jarige Kiril P. uit Bulgarije, die ervan wordt verdacht dat hij onder invloed van verdovende middelen een fataal verkeersongeval bij Velsen-Zuid veroorzaakte, heeft bekend dat hij op zijn eerste werkdagen als bezorger van een supermarktketen harddrugs gebruikte. Op de dag van het dodelijke ongeluk, zijn tweede werkdag als boodschappenbezorger, had hij ‘s nachts heroïne en in de vroege ochtend cocaïne gebruikt. Dit vertelde P. tijdens zijn strafzaak in de rechtbank in Haarlem.