De kleine Julie werd op 29 februari 2008 geboren in het Deventer Ziekenhuis. Zij kan zaterdag voor de derde keer haar verjaardag vieren op haar geboortedatum.
Volledig scherm
De kleine Julie werd op 29 februari 2008 geboren in het Deventer Ziekenhuis. Zij kan zaterdag voor de derde keer haar verjaardag vieren op haar geboortedatum. © Ab Hakeboom

Is jouw kind jarig op 29 februari? Meld het de Stentor!

Oproep schrikkeljaarIs jouw kind geboren op 29 februari en woon jij in het verspreidingsgebied van de Stentor? Dan willen wij graag weten hoe jullie komende zaterdag de verjaardag vieren! 

Wij zouden graag willen weten of jouw kind extra uitkijkt naar deze datum (het is nou eenmaal niet ieder jaar feest als je op 29 februari wordt geboren) en hoe jullie in niet-schrikkeljaren de verjaardag vieren.

Als je jouw verhaal wilt doen, stuur dan alsjeblieft een berichtje met jouw naam, woonplaats, naam en geboortejaar van jouw kind en telefoonnummer (vóór 28 februari) naar online@destentor.nl of stuur ons een whatsappberichtje op 0611535985

Ook zouden wij het leuk vinden om een (rechtenvrije) selfie van jullie samen te ontvangen die wij misschien kunnen plaatsen bij het artikel over kinderen die jarig zijn op 29 februari.