Strandfestival ZAND in Almere gaat deze zomer vanwege de coronacrisis niet door en wordt daarom verplaatst naar 21 augustus 2021. Festivalgangers kunnen hun gekochte kaartjes dan gewoon opnieuw gebruiken en krijgen daarnaast een gratis ticket voor een extra gast cadeau, maakte de organisatie vrijdag bekend.
Volledig scherm
Strandfestival ZAND in Almere gaat deze zomer vanwege de coronacrisis niet door en wordt daarom verplaatst naar 21 augustus 2021. Festivalgangers kunnen hun gekochte kaartjes dan gewoon opnieuw gebruiken en krijgen daarnaast een gratis ticket voor een extra gast cadeau, maakte de organisatie vrijdag bekend. © ANP

Kaartkopers Strandfestival Zand krijgen extra kaartje voor editie 2021

Wie een kaartje heeft voor Strandfestival Zand in Almere krijgt een gratis extra ticket voor de editie van volgend jaar. Vanwege het verbod op evenementen is de editie van dit jaar afgelast. Dat schrijft Almere Deze Week.

Kaartkopers die hun kaartje niet tot volgend jaar kunnen bewaren kan zijn geld terug krijgen. De organisatie laat weten dat de artiesten die eigenlijk dit jaar naar het festival zouden komen, nu volgend jaar komen.  Dit jaar zouden Kensington, Snelle, Kraantje pappie, Krezip, Nick &  SImon, Suzan & Freek en Coen & Sander optreden. 

De komende maanden wordt de line-up voor 2021 nog aangevuld met extra artiesten.  

  1. Uitspraak: Staat mag verder met uitrollen van 5G-netwerk
    VIDEO

    Uitspraak: Staat mag verder met uitrollen van 5G-net­werk

    De stichting Stop5GNL, die een zaak aanspande tegen de Nederlandse staat over de uitrol van het landelijke 5G-netwerk, heeft bij de rechter bakzeil gehaald. De techniek, die voor de vijfde generatie mobiele netwerken staat en hoge communicatiesnelheden garandeert, zou volgens de stichting gezondheidsrisico’s opleveren. De rechter is van mening dat de overheid voldoet aan de Europese telecomwetgeving en de veiligheid in acht neemt.