Volledig scherm
Kluisje met paspoorten en andere documenten gevonden in Lelystad. © Arnaud Vaartjes fotografie

Kluisje met paspoorten gevonden tijdens maaien in Lelystad

Tijdens maaiwerkzaamheden in Lelystad heeft de bestuurder van het voertuig een kluis met paspoorten en andere documenten gevonden. De politie is ingelicht. 

Tijdens het maaien van de watergangen aan de Oostranddreef in Lelystad vond de bestuurder van het maaivoertuig de kluis. Het is niet bekend welke nationaliteit de documenten hebben. Ook is niet bekend wanneer de kluis in het water is gedumpt. De politie is ingelicht en heeft de kluis met alle documenten meegenomen. 

  1. Gedeputeerde Hofstra: ‘Strengere stikstofregels Flevoland niet bedoeld om Lelystad Airport vlot te trekken’

    Gedeputeer­de Hofstra: ‘Strengere stikstofre­gels Flevoland niet bedoeld om Lelystad Airport vlot te trekken’

    Het handhaven van de strengere stikstofregels in Flevoland is in het belang van de hele provincie. Dat stelt gedeputeerde Harold Hofstra, die in tegenstelling tot zijn collega’s in onder meer Overijssel en Gelderland de net afgesproken strengere maatregelen niet introk. ,,Dan zouden we alles op slot zetten, we wilden met deze maatregelen juist de vergunningverlening weer vlot trekken, Flevoland-breed. Zonder die beleidsregels staat alles stil, dat vonden wij onverantwoord en wij hebben een algemeen belang om dat weer op gang te trekken.’’