Volledig scherm
Kamp Seedorf maakte ook dit eerbetoon aan Eberhard van der Laan in Amsterdam © ANP

Kunstenaars collectief Kamp Seedorf krijgt tegel op Walk of Fame

Kunstenaarscollectief Kamp Seedorf heeft een tegel op de Almeerse Walk of Fame gekregen. De tegel werd zaterdagochtend onthuld op de citadel. Dat meldt Almere Deze Week.

De straatkunstenaars van Kamp Sedorf zijn bekend om hun met de handbeschilderde papieren posters van voetballers, rappers en andere opvallene figuren, die alla graffiti op openbare plekken wordt aangebracht. Permanent is het werk echter niet. 

In Almere was een gigantische afbeelding van Clarence Seedorf, die in 2018 op het stadhuis hing, een van de werken van Kamp Seedorf. Overigens heeft Kamp Seedorf nu ook een permanent kunstwerk op de trap op het Forum. 

  1. Inspectie verliest slag van curatoren IJsselmeerziekenhuizen

    Inspectie verliest slag van curatoren IJsselmeer­zie­ken­hui­zen

    De curatoren van de failliete IJsselmeerziekenhuizen hoeven een aantal bankafschriften en documenten voorlopig niet af te staan aan de Inspectie voor Gezondheidszorg. De Raad van State blokkeerde donderdag tijdens een rechtszaak over de nasleep van de IJsselmeerziekenhuizen een dwangsom die de Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGJ) aan de curatoren van het failliete ziekenhuis hadden opgelegd om die informatie alsnog binnen te krijgen.