Online geplaatst en betaald - AMERSFOORT - Maandag 15 augustus laat ProRail weten dat er dinsdagavond geen treinverkeer zal zijn van en naar NS-station Amersfoort Centraal aan het Stationsplein in Amersfoort. De laatste trein zal rond 21.00 uur het station binnenrijden en dan zal er tot de volgende ochtend geen treinverkeer mogelijk zijn. Het systeem dat de veiligheid van het treinverkeer regelt rondom het station valt momenteel veelvuldig uit, waardoor deze zal worden vervangen.
Volledig scherm
Online geplaatst en betaald - AMERSFOORT - Maandag 15 augustus laat ProRail weten dat er dinsdagavond geen treinverkeer zal zijn van en naar NS-station Amersfoort Centraal aan het Stationsplein in Amersfoort. De laatste trein zal rond 21.00 uur het station binnenrijden en dan zal er tot de volgende ochtend geen treinverkeer mogelijk zijn. Het systeem dat de veiligheid van het treinverkeer regelt rondom het station valt momenteel veelvuldig uit, waardoor deze zal worden vervangen. © AS Media

Meer treinen tussen Zwolle en Amersfoort vanwege omreizigers Flevoland

De NS gaat meer en langere treinen tussen Zwolle en Amersfoort inzetten. Veel mensen gebruiken dit traject als omreisroute nu er na de stroomstoring bij Swifterbant tot zeker half december geen treinverkeer mogelijk is tussen Lelystad en Dronten.