Remco Grasman uit Emmeloord reed woensdagavond een trainingsrondje op zijn op helemaal op maat gemaakte tijdritfiets, toen hij plotseling werd klemgereden. Grasman viel en werd beroofd. Hij moest zijn peperdure fiets afstaan.
Volledig scherm
PREMIUM
Remco Grasman uit Emmeloord reed woensdagavond een trainingsrondje op zijn op helemaal op maat gemaakte tijdritfiets, toen hij plotseling werd klemgereden. Grasman viel en werd beroofd. Hij moest zijn peperdure fiets afstaan. © Foto Freddy Schinkel

Remco uit Emmeloord op brute manier beroofd van peperdure tijdritfiets: ‘Ik lag versuft op de grond’

Remco Grasman (48) is op een even opmerkelijke als brutale manier van zijn peperdure tijdritfiets beroofd. De aangeslagen wielrenner uit Emmeloord - voormalig wereldkampioen bij de amateurs - kan het nog altijd maar moeilijk bevatten.

  1. Jaël (25) leent 1000 euro per maand: ‘Voor studie, maar ook gewoon omdat het kan’

    Jaël (25) leent 1000 euro per maand: ‘Voor studie, maar ook gewoon omdat het kan’

    Jongeren die vanaf 2015 begonnen zijn met een studie, zitten door het leenstelsel na het afronden ervan vaak met schulden tot in de tienduizenden euro’s. Hoe gaan jongeren met deze schulden om? Zijn ze zich bewust van de verantwoordelijkheden van het afbetalen? En welke gevolgen brengen dit soort schulden met zich mee op de lange termijn? Wij zoeken het uit in deze reeks. Vandaag deel 2, over maximaal lenende studenten.