Volledig scherm
PREMIUM
Tessa Bouwmeester © Eigen foto

Tessa (22), de kleindochter van Koos Alberts, sneuvelt in The Voice: ‘Ik was héél zenuwachtig’

Eigenlijk moest ze vrijdag de koopavond werken bij Hans Anders in Druten, maar Tessa Bouwmeester (22) mocht eerder weg om The Voice of Holland te gaan kijken. Aan deze talentenjacht deed de kleindochter van Koos Alberts, die nu in Nijmegen woont, zelf mee. Helaas ging ze niet door: niemand draaide om.   

Natuurlijk is het jammer, zegt ze. Maar het waren de zenuwen. ,,Ik was tijdens de auditie, die al eerder is opgenomen, héél zenuwachtig. Hierdoor had ik mijn ademhaling niet onder controle en kon ik niet doen wat ik wilde.” 

Bouwmeester, opgegroeid in Lelystad, zingt al van kleins af aan. Met haar opa Koos Alberts ging ze de studio in, ook zong ze wel eens met hem op een optreden. Zelf deed ze als kind mee aan van die lokale talentenjachten. 

  1. Mensen die vuurwerkgooier Bert van H. uit Urk onderdak bieden riskeren celstraf van halfjaar of dikke geldboete

    Mensen die vuurwerk­gooi­er Bert van H. uit Urk onderdak bieden riskeren celstraf van halfjaar of dikke geldboete

    Mensen die de voortvluchtige Urker Bert van H. onderdak bieden tijdens zijn vlucht voor de politie zijn ook strafbaar. Dat benadrukt de politie, omdat zij vermoeden dat er mensen zijn die Van H. helpen zich te verschuilen. ,,Iemand moet weten waar hij is.” Mensen die voortvluchtige verdachten helpen zich te verstoppen, riskeren een gevangenisstraf van maximaal zes maanden of een flinke geldboete. Maar het OM zegt dit soort ‘helpers’ lang niet altijd te vervolgen.