Brenda Schaaper uit Venhuizen en haar kind Devin (15).
Volledig scherm
PREMIUM
Brenda Schaaper uit Venhuizen en haar kind Devin (15). © Foto Freddy Schinkel

Veel lof voor lhbtiq+-camping in Lelystad, maar ook ‘haat’: ‘Het is toch leuk om gelijkgestemden te treffen?’

Nog niet eens open, maar nu al een succes. Het gaat rap met de boekingen voor De Paradijsvogel in Lelystad, de camping voor gezinnen met lhbtiq+-tieners. Initiatiefneemster Brenda Schaaper wil volgend jaar uitbreiden. Een keerzijde is er ook: ,,Online is er veel haat.’’   

1 reactie

  • SM Wijnen

    1 week geleden
    Ik vind het een mooi initiatief. Er zijn nog steeds heel veel mensen die worstelen met hun identiteit of met hun omgeving die ze niet accepteert. Hierdoor kun je je heel erg eenzaam voelen, dus als je dan mensen kunt ontmoeten met een vergelijkbaar verhaal, op bijvoorbeeld een camping, dan kun je jezelf zijn en je ook nog veilig voelen. Mooi toch?
  1. Flevoland: boeren moeten protestvlaggen voor 6 september opruimen

    Flevoland: boeren moeten protest­vlag­gen voor 6 september opruimen

    Demonstrerende boeren in Flevoland krijgen nog ruim een maand de tijd om hun opgehangen protestvlaggen zelf weg te halen. De provincie en de zes gemeenten in Flevoland vragen de boeren om de vlaggen en de protestborden voor 6 september te verwijderen uit de openbare ruimte, en om geen nieuwe vlaggen op te hangen. Na 6 september worden de borden en vlaggen weggehaald. En als vlaggen gevaar op de weg veroorzaken, worden ze “sowieso verwijderd”.