Max Verstappen viert zijn zege, Charles Leclerc treurt op de achtergrond.
Volledig scherm
PREMIUM
Max Verstappen viert zijn zege, Charles Leclerc treurt op de achtergrond. © AP

Als Max Verstappen finisht dan wint hij: Ferrari moet in Barcelona reageren

Vooralsnog de realiteit dit Formule 1-seizoen: als Max Verstappen finisht dan wint hij. Dat weet Ferrari ook, in Miami wéér geklopt op snelheid. Grote vraag: kan de Scuderia in Barcelona met iets extra’s komen?

9 reacties

 • Maria Yvonne Franssen

  1 maand geleden
  Honda en Max lijken zich aangepast te hebben aan de nieuwe eisen aan de bolides. Omdat alle toppers wel één keer hebben geklaagd over de 'onbestuurbaarheid' van hun wagens, krijg ik het vermoeden steeds méér, dat toch vooral de 'bredere banden' een probleem vormen. Het grootste probleem voor Mercedes zit m.i. daarom bij de constructors. Mercedes moet nu wel écht met verbeteringen gaan komen, anders gaat de prijs voor beste constructor 2022 in élk geval naar Honda.
 • Dolly J. de Groot

  2 maanden geleden
  Dolly J. de Groot Het kan vriezen of gaan dooien, er is zogezegd nog totaal niets over te zeggen. De verliezer van het afgelopen jaar blijft altijd en altijd in de boeken staan als grote onsportieve verliezer F1 2021, dat wel.
 • Hans Phitphan

  2 maanden geleden
  @ Plug, Het was een latertje deze keer, en hier is het nog eens 5 uur later dan bij jullie, dus bedje uit s'morgens, laptop aan, GEEN krantje lezen, race downloaden, ontbijtje en koffie doen, genieten van het rokertje , tegen die tijd staat de race er wel op,kabeltje in de tv, en genieten maar, kost niks en geeft veel plezier.
 • Dick van Dijk

  2 maanden geleden
  Als Max Verstappen finisht wint hij ?? Johan Cruyff had dit kunnen zeggen🤫
 • Plug

  2 maanden geleden
  Niks gezien net zoals zovelen! geld betalen kijken dan maar niet