Bottas reageert op geruchten over voortijdig vertrek bij Mercedes en deelt plaagstootje uit aan Red Bull

Valtteri Bottas reageerde in aanloop naar de Grand Prix van Spanje op de geruchten dat hij bij Mercedes mogelijk tijdens het seizoen al wordt vervangen. ,,Die bullshit zul je in de sport altijd houden. Als ik hard blijf werken, komen de resultaten vanzelf en wordt het zichtbaar dat ik van waarde ben. En dan stoppen die geruchten wel.”

4 reacties

 • Hans Hiemstra

  1 maand geleden
  Haal Bottas toch direct uit die auto. Hij is geen waardig Mercedes coureur
 • JeanPaul Dijk

  1 maand geleden
  Ergens is Bottas ideaal. Overtuigd vanzichzelf maar geen bedreiging voor Hamilton, dus voor het team en als rugdekker voor Hamilton goed. Als Russell in die wagen wordt gezet heb je en (nog) meer ambitie en meer talent. Dus voor Hamilton (en voor Mercedes) een groter risico. Daar zal Mercedes niet aan beginnen.
 • Pete Zet

  1 maand geleden
  Bottas is geschiedenis. Aardige kerel, netjes. En daar heb je niks aan in de F1. Russell dit seizoen zou me niks verbazen, hoewel Mercedes dat voor het imago liever niet doet.
 • Max retel

  1 maand geleden
  voor een tweede rijder doet hij het wel ok . help het team aan punten voor het klassement en Russel in ? of dat echt een verbetering zal zij is maar de vraag . heb niet echt een hoge pet van hem .
 1. Braziliaan Castroneves (46) wint Indy500 voor de vierde keer, Van Kalmthout finisht als achtste
  Samenvatting

  Braziliaan Castrone­ves (46) wint Indy500 voor de vierde keer, Van Kalmthout finisht als achtste

  Hélio Castroneves heeft editie 105 van de wereldberoemde Indy500 gewonnen. De 46-jarige Braziliaan was de beste voor het oog van 135.000 toeschouwers op de Indianapolis Motor Speedway. Hij won daar eerder al in 2001, 2002 en 2009. De ervaren Braziliaan besliste een spannend gevecht met de Spanjaard Álex Palou in zijn voordeel. Rinus ‘Veekay’ van Kalmthout eindigde als achtste op het befaamde ‘oval’ van Indianapolis.