Bottas reageert op geruchten over voortijdig vertrek bij Mercedes en deelt plaagstootje uit aan Red Bull

Valtteri Bottas reageerde in aanloop naar de Grand Prix van Spanje op de geruchten dat hij bij Mercedes mogelijk tijdens het seizoen al wordt vervangen. ,,Die bullshit zul je in de sport altijd houden. Als ik hard blijf werken, komen de resultaten vanzelf en wordt het zichtbaar dat ik van waarde ben. En dan stoppen die geruchten wel.”

4 reacties

 • Hans Hiemstra

  1 jaar geleden
  Haal Bottas toch direct uit die auto. Hij is geen waardig Mercedes coureur
 • Paul van Dijk

  1 jaar geleden
  Ergens is Bottas ideaal. Overtuigd vanzichzelf maar geen bedreiging voor Hamilton, dus voor het team en als rugdekker voor Hamilton goed. Als Russell in die wagen wordt gezet heb je en (nog) meer ambitie en meer talent. Dus voor Hamilton (en voor Mercedes) een groter risico. Daar zal Mercedes niet aan beginnen.
 • Pete Zet

  1 jaar geleden
  Bottas is geschiedenis. Aardige kerel, netjes. En daar heb je niks aan in de F1. Russell dit seizoen zou me niks verbazen, hoewel Mercedes dat voor het imago liever niet doet.
 • Max retel

  1 jaar geleden
  voor een tweede rijder doet hij het wel ok . help het team aan punten voor het klassement en Russel in ? of dat echt een verbetering zal zij is maar de vraag . heb niet echt een hoge pet van hem .