Britse media over blunder Hamilton: ‘Verstappen creëert een spanning die hij nog nooit heeft gevoeld’

VideoLewis Hamilton miste zondag in de Grand Prix van Azerbeidzjan de uitgelezen kans om de leiding in de WK-stand weer over te nemen van Max Verstappen. Zijn kapitale fout bij de herstart, waardoor hij net als de door een klapband getroffen Verstappen buiten de punten eindigde, laat volgens Britse media zien dat de druk voor de zevenvoudig wereldkampioen dit seizoen immens is.

16 reacties

 • Rosier

  1 week geleden
  Geert Postmus: Prima uitleg. Met dit verschil dat Hamilton zijn 'magic switch' gewoon weer uit had gezet voor de start. Bij het opschakelen en uitsturen vanwege de knijpende Perez heeft hij de knop (rechtsboven op zijn stuur) opnieuw ingedrukt. Zijn rembalans verschoof toen van ~51% naar ~81% op de voorwielen (remdrukverdeling voor en achterwielen) Geluk bij een ongeluk en een prima dag voor Red Bull. De schade had vele malen groter kunnen zijn.
 • Arnold van Aanholt

  1 week geleden
  Geloof mij, in Hamilton zit een groot racehart en stiekem geniet hij volop van de strijd dit seizoen. Voor een racer is er niets aan om een race te rijden zonder actie, wat ie dus de laatste jaren heeft gedaan
 • geert postmus

  1 week geleden
  B Peeters, af en toe kan ik de moed opbrengen om de toetsenbord ridders uit te leggen hoe iets werkt. Maar meestal vergeefse moeite ;-)
 • B. Peeters

  1 week geleden
  Geert postmus: Dat is wat de magic switch doet... je hebt helemaal gelijk. Reactie op degenen waar je op reageert vind ik knap. Uit hun reacties blijkt namelijk dat ze van er geen bal van weten... Mijns inziens geen reactie waard...
 • Rhonda

  1 week geleden
  Lewis is dit niet gewend een regelrechte echte vechtende kampioen in wording zien verrijzen. Goede auto is niet alles, karma is a bitch. Zoals altijd genoten vd hele race en was hoopvol.