Lewis Hamilton en Max Verstappen.
Volledig scherm
Lewis Hamilton en Max Verstappen. © AFP

Buitenlandse media smullen van titelstrijd: ‘Max Verstappen reed voortreffelijk in Qatar’

De buitenlandse media smullen van de bloedstollende strijd in de Formule 1 tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton. De in Qatar weer niet bij te houden Brit komt steeds dichterbij en lijkt met nog twee races nu de favoriet voor de wereldtitel. Toch rekenen ze zich ook in Engeland nog niet rijk. ,,Het voordeel ligt echter nog steeds bij Verstappen‘’

32 reacties

 • Rob Hogenes

  1 jaar geleden
  Rob Hogenes. Lekker eerlijke sport dat Formule 1. Het lijkt wel alsof er gewacht is met die nieuwe motor totdat het echt broodnodig was. En dan nog de zielige verliezer spelen na een actie van Verstappen. En dat terwijl die Hamilton wel vaker smerige acties op de baan legt. Gelukkig ben ik niet echt een racefan maar wil wel dat Max wint natuurlijk. Als Hamilton kampioen wordt moet Max.maar gewoon naar de NASCAR gaan ofzo.
 • Sander Tas

  1 jaar geleden
  Waarschijnlijk wordt Hamilton kampioen doordat hij Verstappen in Silverstone van de baan reed. Een schande dat dit zo maar (bijna) ongestraft kan.
 • Vilmos Balint

  1 jaar geleden
  Jammer dat waarschijnlijk degene met de snelste auto 'wereldkampioen' wordt ipv de beste coureur...! :-(
 • Roef van Soest

  1 jaar geleden
  Waar komt opeens die snelheid bij Mercedes vandaan? Toch een groot vraagteken!
 • Rob Huis in 't Veld

  1 jaar geleden
  Benz maakte al in 1885 een bruikbare auto. De uitvinder van de dieselmotor is van de heer Benz. Redbull is goed in het maken van een smerig energiedrankje. Honda maakt pas na de oorlog motoren. Best aardige motoren trouwens. The best or nothing..