De grote ‘Waar-zei-Max-wat-quiz'

Max over de boordradioHet derde seizoen van Max Verstappen in de Formule 1 was ook zijn meest bewogen jaar. Falende techniek, uitvalbeurten, crashes, frustratie en uiteindelijk ook nog dubbel succes. 

Volledig scherm
Max Verstappen op de boardradio. © Ziggo Sport

Een groot prater is de Limburger niet, maar wat hij zegt is doorgaans raak. Via de boordradio kan heel de wereld tijdens de races mee genieten van zijn communicatie met Red Bull Racing (RBR). Van radioverkeer vol scherpe conclusies, vinnige opmerkingen, cynische commentaren, euforie en soms ook de frustratie. Maar welke tekst van Verstappen (MV) hoort bij welk moment van afgelopen seizoen? Daarom: de grote ‘Waar zei Max wat-quiz?

  1. Oproep: Wat is uw mooiste Max Verstappen-moment van 2018?

    Oproep: Wat is uw mooiste Max Verstappen-mo­ment van 2018?

    Formule 1-jaar 2018 kende voor Max Verstappen vele hoogtepunten. Elf podiumplaatsen en twee prachtzeges in Oostenrijk en Mexico. Maar wat was uw mooiste Max-moment van 2018? Bij welke Grand Prix zag u hem live in actie? Waar scoorde u een selfie met Max? Of een handtekening? Deel uw mooiste Max-moment in maximaal 150 woorden (evt. met foto) met ons via uwmaxmoment@ad.nl en wellicht haalt uw bijdrage op zaterdag 29 december de pagina’s van AD Sportwereld.