Lewis Hamilton moet in Turkije vol aan de bak.
Volledig scherm
Lewis Hamilton moet in Turkije vol aan de bak. © AP

Deze zware inhaalrace staat Hamilton te wachten: ‘Kans is groot dat hij gewoon op het podium komt’

Vanaf plek 11 moet Lewis Hamilton zo snel mogelijk, maar met beleid, naar de voorkant van het veld zien te komen. ,,Dat wordt heel moeilijk”, voorspelt de Brit. ,,Nee hoor, hij zal snel in mijn spiegels opduiken”, denkt Max Verstappen.

3 reacties

 • TOM HAVER

  1 week geleden
  Het heeft iets weg van schaken: Hamilton die zegt het moeilijk te krijgen, mogelijk om Max het gevoel te geven dat het een gelopen race is. Max die zegt dat z'n wagen niet optima forma werkt, mogelijk om zijn rivalen wat zand in de ogen te strooien. Valse 'box box box'- meldingen en bandklachten over de boordradio om de ander tot een te vroege pitstop aan te zetten. Undercuts en overcuts die soms moeilijk te doorzien zijn. Is weer spannend geworden, die F1!
 • Franklin Joosten

  1 week geleden
  Vroeeeeemmmmm tja wat moet je anders hierop zeggen
 • Inri van Hulst

  1 week geleden
  je kunt niet ontkennen , dat Mercedes , de beste auto van het veld is. en dat qua talent , Max en Lewis , elkaar recht in de ogen aan kunnen kijken. Maar Max heeft nog steeds de honger die bij Lewis al wat gestild is , die heeft tenslotte niets meer te bewijzen. het word dus elk jaar een race , die onvoorspelbaar is en superspannend.