Max Verstappen.
Volledig scherm
Max Verstappen. © Getty Images

Emotionele Verstappen nog altijd verbolgen over juichende Hamilton op Silverstone: ‘Dat kan je niet maken’

Het juichen van Lewis Hamilton na de GP in Silverstone op 18 juli heeft Max Verstappen flink pijn gedaan. ,,Ik denk niet dat je dat kan maken, dat doe je niet.” Dat zei Verstappen in een interview op Ziggo Sport, waarin hij samen met Olav Mol een dag na zijn wereldtitel in Abu Dhabi terugblikte op het afgelopen jaar. 

18 reacties

 • Hans Koomen

  5 maanden geleden
  Hamilton is n slecht verliezer. Maar misschien is hij wel niet zo goed als wij denken en verandert hij in geweldig draak bij verlies. Jarenlang kon hij mede door n geweldig auto ongestoord z’n rondjes racen. Nu is er druk van Max en je ziet hij gaat fouten maken en is nerveus. Toto Wolf idem dito… kan niet met spanning omgaan, n zeer slecht verliezer.
 • Rita Jansen

  5 maanden geleden
  Tja, That’s the part of the game! Je mag je verbolgen voelen. Als Max zou feesten, zou je er weinig van horen. Winnen op een oneerlijk manier is ook wat. @david Molenaar, jij bent goed op de hoogte, dat hij ALLEEN is!
 • Henk Mossing

  5 maanden geleden
  Max was gewoon de beste rijder en veel te vaak oneerlijk gestraft. Daar had Hamilton weinig last van die mocht veel teveel. Denk alleen maar aan Silverstone waar hij geniepig Max een gemeen tikje gaf. En dan dat vreselijke feest vieren. Dat is een zevenvoudig kampioen meer dan onwaardig. EN dan nu dat kleinzielige gedoe of hij die klap wel te boven komt en nog wel gaat racen. Als hij al die jaren niet de beste auto had gehad was hij echt geen zevenvoudig kampioen geworden. Weg met hem.
 • Dolly J. de Groot

  5 maanden geleden
  Dolly J. de Groot Net zoals de race in Abu Dhabi altijd herinneringen blijven zal ook de race in Silverstone in herinneringen blijven. En wat te denken van de race in Imola, ook die zal Verstappen blijven herinneren en nooit van zijn leven ooit vergeten. Verstappen is de terechte F1 kampioen van 2021, hij heeft de titel met RB op eigen kracht verdiend.
 • Peter Serný

  5 maanden geleden
  Terecht Max dat je dat vind, andersom was het waarschijnlijk weer een hoop tumult geweest.....