Ferrari's heersen tijdens tweede vrije training in Monaco, vierde tijd voor Max Verstappen

met videoMax Verstappen is in de tweede vrije training van de Grand Prix van Monaco niet verder gekomen dan een vierde tijd. Charles Leclerc liet net als in de eerste training eerder vanmiddag de snelste tijd klokken. De Monegask van Ferrari was bijna een halve seconde sneller dan zijn Nederlandse rivaal.

7 reacties

 • Faizy

  1 maand geleden
  Morgen wordt sensatie, knallen en wheel to wheel race, minimaal 2 safety s cars 🤪
 • Meijer

  1 maand geleden
  @Angela den Oude GP's worden niet gewonnen in de VT's. En vorig jaar reed Max in de eerste 9 races 5x naar P1, 3x naar P2 en die ene keer dat het niet lukte was het gevolg van een klapband op P1. In diezelfde 9 races reed Max van de 27 VT's 14x naar P1. Kortom, de VT's zeggen wel iets, maar lang niet het hele verhaal.
 • John M.b

  1 maand geleden
  Max gaat winnen
 • Angela Den Oude

  1 maand geleden
  Sinds 2016 is het Red Bull nog nooit gelukt om eens een auto te bouwen waarin Max vanaf het begin eens zonder moeite de snelste te zijn in all training. Het gaat altijd met hangen en wurgen en meestal net niet .Dit jaar is het Ferrari waarin Max weer achteraan moet hollen. Daarvoor was het steeds Mecedes. Om moedeloos van te worden. Was het niet voor de capaciteiten van Max dan was die Red Bull echt helemaal nergens...
 • Martin van Dijk

  1 maand geleden
  Als de Italianen het hoofd koel houden, kunnen ze dit weekend hun eerste 'dubbel' binnenhalen.