Max Verstappen viert zijn zege in Miami, achter Charles Leclerc.
Volledig scherm
PREMIUM
Max Verstappen viert zijn zege in Miami, achter Charles Leclerc. © AP

Ferrari valt uitgavenpatroon Red Bull aan: ‘Wij hebben de centen niet om elke race met iets nieuws te komen’

Met veel upgrades hoopt Ferrari de opmars van Max Verstappen in Barcelona te stuiten. De continue verbetering bij Red Bull zorgt voor twijfels. ,,Ze kunnen niet in dit tempo door blijven gaan.”

28 reacties

 • Ad Hennen

  1 maand geleden
  @ r. De Heer, wat is U een snob. Ik wacht al bijna 50 jaar op een Nederlandse Jacky Icx, nu we die eindelijk hebben zou ik daar geen fan van mogen zijn? Ga jezelf AUB diep schamen.
 • A Kemp

  1 maand geleden
  Nu zie je het verschil tussen echte coureur Hamilton en Verstappen.
 • Paul van Dijk

  1 maand geleden
  @R. de Heer, en Ferrari is schoon? geschoemel met de brandstof sensors van een paar jaar geleden al vergeten? Reken maar dat er gekeken wordt naar de uitgaven van de diverse teams, dus ook van RBR.
 • De Groot

  1 maand geleden
  R de heer @ vreemde reactie als RB nu beter met zijn geld om gaat en bezuinigd kunnen ze het slimmer gebruiken en ja italianen en geld beheer gaat nooit goed zit in degene
 • Jeroen Noordover

  1 maand geleden
  R de heer weet je wie jaques lafite is? die reed niet in 2015, ayrton Senna Jaques villeneuve misschien???? ken je die zijn iets bekendere namen? dus nee geen fan vanaf 2015. Ferrari trekt het al oude janken weer van stal, nadat ze een leuk begin hadden van het seizoen, echter dat kleine voorsprongetje is als sneeuw voor de zon verdwenen. Zal niet lang duren of ferrari zal net als een aantal jaar geleden de boel beduvelen. Fijn weekend en fijne race later het weekend.