In november 2020 regende het flink tijdens de GP van Turkije.
Volledig scherm
In november 2020 regende het flink tijdens de GP van Turkije. © AFP

FIA zet toch streep door GP van Turkije, extra race in Oostenrijk gepland

De Grand Prix van Turkije gaat op zondag 13 juni toch niet door. Dit komt vanwege de reisbeperkingen die richting dat land gelden. Daarom heeft de FIA besloten een streep te zetten door het evenement, terwijl het een week eerder nog door zou gaan. Als vervanging komt er een extra race in Oostenrijk. 

2 reacties

 • Ng Six

  1 jaar geleden
  Max heeft in Oostenrijk zo wie zo betere herinneringen dan in Turkije.
 • Meijer

  1 jaar geleden
  Ik denk dat Max hier erg blij van wordt.
 1. Te weinig benzine: Max Verstappen vertrekt na blamage woedend naar hotel
  Met video's

  Te weinig benzine: Max Verstappen vertrekt na blamage woedend naar hotel

  Max Verstappen baalt van de manier waarop een enerverende kwalificatie in Singapore voor hem eindigde. Hij had te weinig brandstof aan boord en moest een ultieme gooi naar pole position vlak voor het einde afbreken. Hij start morgen pas als achtste aan de race die hem in theorie al zijn tweede wereldtitel zou kunnen brengen. ,,Op dit moment moet ik denk ik even terug naar het hotel om tot rust te komen, want ik heb er nog niet heel veel zin in.”
 2. FIA spreekt van ‘ongefundeerde speculaties’ over uitgaven Red Bull, team Verstappen ‘weet van niks’
  Update

  FIA spreekt van ‘ongefun­deer­de specula­ties’ over uitgaven Red Bull, team Verstappen ‘weet van niks’

  Een smeuïge zaak in de Italiaanse pers, waar La Gazzetta dello Sport bericht over een onderzoek naar drie Formule 1-teams die vorig seizoen de budget cap zouden hebben overschreden. Twee van die teams zouden Aston Martin en Red Bull Racing zijn, dat met Max Verstappen de titel won en op het punt staat wederom wereldkampioen te worden. Red Bull doet het verhaal af als ‘pure speculatie’ en zegt onder de limiet te zijn gebleven. Autosportfederatie FIA spreekt van ‘ongefundeerde speculaties’.