Lewis Hamilton en Max Verstappen.
Volledig scherm
Lewis Hamilton en Max Verstappen. © AFP

Formule 1 bij KPN en VodafoneZiggo, Grand Prix van Zandvoort komende drie jaar live te zien bij NOS

De nieuwe rechtenhouder van de Formule 1, het Scandinavische NENT, heeft een deal gesloten met KPN en VodafoneZiggo. Wie via deze kabelaanbieders de Formule 1 wil zien moet volgend jaar 13,99 euro per maand betalen. De Grand Prix van Zandvoort is de komende drie jaar live bij de NOS te volgen. De omroep heeft bovendien de samenvattingsrechten voor alle andere races bemachtigd.

122 reacties

 • Bert Jager

  1 maand geleden
  Mijn vrouw kijkt en ik "moet"meekijken.Ze kijkt trouwens alleen omdat Max in de F1 zit.Zonder hem krijg je een optocht.Nee,ze is geen F1 fan maar een Max fan.
 • Manfred Peters

  1 maand geleden
  Het zou Ziggo sieren als de vaste klanten ViaPlay de komende jaren gratis in het pakket krijgen...
 • Henk van der Klis

  1 maand geleden
  Weer een stukje uit je abonnement geplukt en als je het terug wilt mag je weer meer betalen. Nou ik dacht het niet. Ga wel lekker fietsen en hoor wel hoe het is afgelopen.
 • Edwin Dik

  1 maand geleden
  Ik ben beniewd of Ziggo nu ook de abonnementsprijzen per maand gaat verlagen nu ze de rechten niet meer hebben....zal we niet. Nu maar zoeken op internet hoe gratis de F1 te bekijken.
 • Christina Tache

  1 maand geleden
  Nou stolk klopt zonder ziggo had ik de interesse nooit gekregen het kwam erbij een vriend was fan en zo werd ik ook fan. Maar had er nooit of te nimmer een abonnement voor genomen en ga ik ook niet doen. Formule1 moet ziggo dankbaar zijn dat ze het bij het pakket aanboden. Er zijn mede door max veel fans bij gekomen.. maar denk dat ze de zuinigheid van Hollanders onderschatten. Die haken voor groot deel af. Geef het 2 jaar dan zijn ze failliet en krijgt ziggo het terug.