Max Verstappen (voorgrond) en Lewis Hamilton in gevecht met elkaar.
Volledig scherm
Max Verstappen (voorgrond) en Lewis Hamilton in gevecht met elkaar. © AFP

Formule 1: vanaf 2022 zes races gratis te zien, rest achter betaalmuur

PollDe Nederlandse televisierechten van de Formule 1 zijn zoals verwacht verkocht aan de Nordic Entertainment Group. Dat bevestigt de Formule 1 vanochtend. Via het platform Viaplay, dat begin 2022 wordt uitgerold, gaat de Zweedse organisatie de raceweekeinden uitzenden.

61 reacties

 • Ron Meijer

  2 jaar geleden
  Zo blij dat de formule 1 weggaat bij de verstappen show. Het liefst hebben ze daar 20 rijders met de naam verstappen.....
 • M. van der Graaf

  2 jaar geleden
  Op deze manier gaan mensen andere en goedkopere manieren vinden om tv te gaan kijken. Die zijn er genoeg. Prijzen van de toch al dure abonnementen rijzen al de pan uit terwijl er enorm veel herhalingen van films en series zijn. Er word enorm veel F1 gekeken in Nederland en dit zal Ziggo dan ook klanten gaan kosten. Ik ben benieuwd wat er aangeboden gaat worden naast de 6 "gratis" races die dan te zien zijn.
 • G.H Kooiker

  2 jaar geleden
  Ik laat er geen traan om , het is al jaren slaapverwekkend het is mercedes . mercedes .mercedes , en af en toe mag Red Bull winnen , ik kijk niet bij Ziggo , maar RTL Duitsland kost me niks ,ik haak meestal al na kwartier / twintig minuten af , file rijden zonder spanning , totaal overschat ,
 • Mrtijn Vn Dnzn

  2 jaar geleden
  100 miljoen voor 3 seizoenen. 33 miljoen per seizoen. dat is 1,5 miljoen per race weekend. Als er 2 miljoen mensen kijken betaald iedereen 1 euro😲 ( ben ik nu gek of heeft ziggo de plank compleet misgeslagen?)
 • Hogesteeger

  2 jaar geleden
  Betalen voor je favoriete sport voelt als betaalde sex Nee ik haak af , sorry Max