Volledig scherm
© AP

Haas volgend seizoen weer met Magnussen en Grosjean

Bij het Formule 1-team van Haas zitten volgend jaar dezelfde mannen achter het stuur. Zowel Romain Grosjean als Kevin Magnussen rijdt voor het Amerikaanse team.

Volledig scherm
Kevin Magnussen (l) en Romain Grosjean. © Getty Images for Formula 1

,,We behouden onze coureurs. Dat is een feit", vertelt eigenaar Gene Haas op de website van de Formule 1. ,,We zouden volgend seizoen beter mee kunnen doen."

Op dit moment staat Haas zevende in het constructeurskampioenschap met 29 punten, hetzelfde aantal als in het debuutseizoen 2016 werd behaald.

,,Ik verwacht dat we in de tweede seizoenshelft weer 29 punten gaan halen", vertelt Haas. ,,En volgend jaar, zonder grote regelwijzigingen voor de auto of motor en geen coureurswisselingen, moeten we een 
continuïteitbonus behalen."

  1. Oproep: Wat is uw mooiste Max Verstappen-moment van 2018?

    Oproep: Wat is uw mooiste Max Verstappen-mo­ment van 2018?

    Formule 1-jaar 2018 kende voor Max Verstappen vele hoogtepunten. Elf podiumplaatsen en twee prachtzeges in Oostenrijk en Mexico. Maar wat was uw mooiste Max-moment van 2018? Bij welke Grand Prix zag u hem live in actie? Waar scoorde u een selfie met Max? Of een handtekening? Deel uw mooiste Max-moment in maximaal 150 woorden (evt. met foto) met ons via uwmaxmoment@ad.nl en wellicht haalt uw bijdrage op zaterdag 29 december de pagina’s van AD Sportwereld.