Lewis Hamilton.
Volledig scherm
Lewis Hamilton. © EPA

Hamilton maakt zich zorgen om volle tribunes in Formule 1: ‘Zou het langzaam opbouwen’

Lewis Hamilton maakt zich zorgen om de terugkeer van het publiek in de Formule 1. Bij de Grote Prijs van Oostenrijk gelden komend weekeinde geen restricties meer wat betreft de toeschouwers. De tribunes rond de Red Bull Ring in Spielberg zullen dan ook volstromen met in totaal 140.000 racefans.

14 reacties

 • van Bergen

  1 jaar geleden
  Als het een virusvariant betreft van het primaire virus waarvan u op moleculair niveau het dna ingespoten hebt gekregen, dan is het onmogelijk voor die "variant" om zijn dodelijke potentieel geheel en effectief te ontplooien. Deze doet dat wel, maar zal zich grotendeels stuklopen op uw afweer. Is het een geheel nieuw virus, dan is het een ander verhaal, maar dat is het dus niet. Alhoewel "nieuw" hier relatief is, ze zijn allemaal al gigantisch oud . .
 • Christa Tache

  1 jaar geleden
  Hij heeft best een punt, maar zijn riante salaris en dat van zijn collega’s moeten ergens van betaald worden. Beter had hij dan voorstel kunnen doen dat van hem tr halveren scheelt toch aardig wat tribune plaatsen ;-)
 • Patrick Wiltenburg

  1 jaar geleden
  Hamilton kan zich beter zorgen maken over het kwijt raken van zijn troon :-)
 • wendy verstijnen

  1 jaar geleden
  Ik snap zijn gereserveerdheid. Ineens mag álles. Terwijl overal berichten opduiken over sterk toenemende besmettingen door bijeen klonterende mensen… Niets geleerd van vorige zomer, gewoon lekker doen en maling hebben aan eventuele klachten…
 • van der Wal

  1 jaar geleden
  Helemaal mee eens je kunt niet voorzichtig genoeg zijn 👍