Hoe nu verder bij Red Bull? 'Verstappen is de betere van de twee, dus ik denk dat Pérez dit moet slikken’

Max Verstappen liet Sergio Pérez in de Grand Prix van Brazilië niet voorgaan, ondanks de wens van zijn team. Hij zorgde daarmee voor veel commotie en zette de verhoudingen binnen Red Bull op scherp. Wat betekent dit voor de toekomst?

 1. Buitenlandse media veroordelen ‘onbeschofte actie’ Max Verstappen: ‘Volgend jaar heeft hij Sergio Pérez weer nodig’
  Play

  Buitenland­se media veroorde­len ‘onbeschof­te actie’ Max Verstappen: ‘Volgend jaar heeft hij Sergio Pérez weer nodig’

  George Russell schreef gisteren de Grand Prix van Brazilië op zijn naam. Zelfs nu Max Verstappen geen enkele rol van betekenis speelde in de strijd om de winst, is hij wederom het middelpunt in de media. Max Verstappen negeerde namelijk de teamorders om zijn ploeggenoot Sergio Pérez te laten passeren en dat werd breed uitgemeten in de buitenlandse kranten.
 2. Eindstand in WK Formule 1 2022 | Max Verstappen op eenzame hoogte, geen een-twee voor Red Bull

  Eindstand in WK Formule 1 2022 | Max Verstappen op eenzame hoogte, geen een-twee voor Red Bull

  Max Verstappen heeft het Formule 1-seizoen in stijl afgesloten. De Nederlander schreef ook de Grote Prijs van Abu Dhabi op zijn naam en eindigt het jaar zo met vijftien overwinningen. Verstappen verzekerde zich begin vorige maand in Japan al van titelprolongatie. Hij reed dit seizoen ook een recordaantal punten bij elkaar. In 22 grands prix kwam de 25-jarige Nederlander tot 454 punten. Dat zijn er 41 meer dan Lewis Hamilton in 2019 bij elkaar reed. Het seizoen telde toen 21 races.