Volledig scherm
Max Verstappen tijdens de Grand Prix van Maleisië. © ANP

Lewis Hamilton erkent: 'Max kan een titelkandidaat zijn'

Lewis Hamilton blikt alvast vooruit naar komend Formule 1 seizoen. De viervoudig en regerend wereldkampioen is ervan overtuigd dat Max Verstappen een concurrent voor de wereldtitel gaat zijn. ,,Mijn niveau zal nog verder omhoog moeten'', zei de Brit bij Sky Sports News.

Als Hamilton al eens werd geklopt, gebeurde dit in de meeste gevallen door zijn grootste uitdager Sebastian Vettel. Maar Verstappen was Hamilton ook twee keer te slim af.  ,,De kwaliteiten van Max zijn fantastisch. We hebben dat gezien als alles op zijn plaats valt met een goede auto en een goed team."

  1. Oproep: Wat is uw mooiste Max Verstappen-moment van 2018?

    Oproep: Wat is uw mooiste Max Verstappen-mo­ment van 2018?

    Formule 1-jaar 2018 kende voor Max Verstappen vele hoogtepunten. Elf podiumplaatsen en twee prachtzeges in Oostenrijk en Mexico. Maar wat was uw mooiste Max-moment van 2018? Bij welke Grand Prix zag u hem live in actie? Waar scoorde u een selfie met Max? Of een handtekening? Deel uw mooiste Max-moment in maximaal 150 woorden (evt. met foto) met ons via uwmaxmoment@ad.nl en wellicht haalt uw bijdrage op zaterdag 29 december de pagina’s van AD Sportwereld.