Lewis Hamilton geeft met sensationele zege in Brazilië waarschuwing af aan WK-leider Max Verstappen

SamenvattingLewis Hamilton kreeg de afgelopen twee races een tik op de kin van Max Verstappen. Maar ondanks twee straffen, sloeg hij in Brazilië hard terug. Na een smakelijk gevecht op Interlagos, gewonnen door de Brit, is het verschil in de WK-stand teruggelopen van 21 naar 14 punten.

62 reacties

 • pawel nowak

  6 maanden geleden
  Lewis is gewoon de GOAT, heel simpel, Jammer Max fans...
 • Chris Eskes

  6 maanden geleden
  Iedereen heeft het ineens over "de briljante Hamilton" maar hoe briljant is het als je ineens de beschikking hebt over een motor die gewoon 20 kilometer harder loopt dan alle anderen? Je zag het al bij de sprintrace, hij reed gewoon iedereen voorbij op het eind van het rechte stuk, laten ze eerst maar eens kijken of die snelheidswinst legaal is verkregen. Vorige week kon hij de Red Bulls niet bijhouden en ineens is hij zoveel sneller? Hoe dan?
 • Dick van Dijk

  6 maanden geleden
  Alinda Joritsma. Waar heeft u die glazenbol die zegt dat Max "gewoon"wereldkampioen wordt? Hamilton start vanaf plaats 10 in de eerste ronde haalde hij er al vier a vijf in. Daarna wint hij de race De motor is verbeterd, vandaar de gridstraf, maar de komende races is hij toch echt sneller dan de Red Bull van Max. Dus Max zal alle zeilen bij moeten zetten ,Hamilton is wel zevenvoudig wereldkampioen.
 • David Molenaar

  6 maanden geleden
  @Jaap Frederiks die motor die in Verstappen zn auto zit, moet nog 3 races mee, waarom zou je die over de kling jagen door te jagen op een auto die je niet kunt pakken en achter je een auto hebt, die jou niet kan pakken. Gewoon sparen van de motor.
 • S Jungschlager

  6 maanden geleden
  Fantastisch gedaan Hamilton, jammer weer die reacties van al die nieuwe zogenaamde fans.. begint een domme tokkiesport te worden zo