Lewis Hamilton
Volledig scherm
Lewis Hamilton © REUTERS

Lewis Hamilton pareert kritiek Red Bull-topman Marko: ‘Ik heb niet gezegd dat ik dood ging’

Hij was ‘ontsnapt aan de dood’ in Monza en klaagde over een zere nek. Maar een dag later verscheen Lewis Hamilton alweer bij een modeshow in New York. Het zorgde voor gefronste wenkbrauwen in de Formule 1-wereld. ,,Ach, ik ga daar geen aandacht aan besteden..”

17 reacties

 • Maria Yvonne Franssen

  1 jaar geleden
  @Waarhold Max zou er m.i. ook goed aan doen om wat mediatraining te volgen. Hij is m.i. nu te veel gefixeerd alleen op wat op de baan gebeurd (zo denken o.m. ook J. Stewart en L. Hamilton). Zowel Max als Lewis zijn verder te fijn gebouwd om als 'olifant' te kunnen optreden. En de meerderheid heeft niet altijd gelijk (gehad). Ik hoop dat de sfeer niet verder wordt opgeklopt, want dan worden deze twee coureurs een gevaar op de baan: voor zichzelf en voor anderen.
 • M Waarhold

  1 jaar geleden
  @Maria Yvonne Franssen, dat zien velen toch heel anders. Hamilton heeft media training en wat mensen om zich heen die zorgen hoe hij statements moet maken heeft totaal niets met EQ of IQ te maken. Zonder deze mensen is hij een olifant in een porseleinwinkel.
 • Gé Koedam

  1 jaar geleden
  Het wordt hoog tijd dat de heren het uitvechten op de baan in plaats van er buiten. Geen psychologische trucjes. Lewis moet gewoon niet zo zeuren en Max moet gewoon zo doorgaan. Als je lang aan de top staat, komt er een moment dat je er af valt. Zo gaat dat!
 • Adriaans

  1 jaar geleden
  Na jaren rondjes rijden waar hij dan altijd als eerste onder de geblokte vlag mocht. Omdat er geen tegenstanders waren. Moet ie nu echt werken voor zijn geld.dat is ie niet meer gewoon daarom moet mercedes een hoop stewards omkopen om een goed resultaat te krijgen. Jammer voor die engelse verwaande chauffeur. De echte F1 piloot is nu opgestaan. Zijn naam: MAX.
 • Anoniem

  1 jaar geleden
  Erik POL. @Trude…. Deze Mercedes (mooi boy, wat hij denkt te zijn) man gaat het totaal afleggen ten opzichte van Max.. verwend opstaken is het die werkelijk alles in de schoot geworpen krijgt.. geruststellend dat Max zeker 8 keer WK winnaar wordt