Lewis Hamilton en Max Verstappen crashen op Monza.
Volledig scherm
Lewis Hamilton en Max Verstappen crashen op Monza. © REUTERS

Lewis Hamilton wil crash met Max Verstappen koste wat kost vermijden: ‘Ik ben altijd heel netjes geweest’

Lewis Hamilton wil herinnerd worden als een eerlijke en fatsoenlijke coureur die zijn wereldtitels heeft veroverd door ‘snelheid, hard werken en vastberadenheid’. Het betekent dat de Brit in zijn tweestrijd met de doorgaans wat agressiever rijdende Max Verstappen meer dan ooit op zijn hoede is. 

100 reacties

 • gert meijboom

  1 week geleden
  Lewis heeft gelijk. Hij rijdt op het scherpst van de snede maar Max rijdt met het mes tussen de tanden. Het is te hopen dat het fair blijft tot en met de laatste race, wie het ook wint, het zal een groot kampioen zijn.
 • W.J.M. Bennink

  1 week geleden
  Net wat mensen zeggen ,tis een raar arrogant , stiekem, mannetje.
 • Jansen

  1 week geleden
  Vermakelijk en voorspelbaar zeg deze treurige reacties. Go Lewis, je bent een groot kampioen. (Maar NL-ers houden niet van winnaars, sorry)
 • Krijn Crown

  1 week geleden
  er zal alles aan gedaan worden om max niet wereldkampioen te laten worden.lullige straffen, gesjoemel er klopt niets van.jammer dat een sport die miljoenen kost en op 1000 ste van seconden gaat . door incompetente mensen verziekt worden, neem bvb de stewards wat gewoon vrijwilligers zijn, jammer het maakt veel kapot. sids de amerikanen het stokje overgenomen hebben van ecclestone is het niet echt veel beter geworden.
 • Michel Collignon

  1 week geleden
  Nu herleven de oude tijden gelukkig weer een beetje. Zonder Max zou het nog lang saai zijn gebleven. Hij laat tenminste zien hoe racen bedoeld is. Idd zonder de klapband en Silverstone was Max al kampioen. Maar lucky Lewis heeft ook nog het geluk dat Mercedes nu een motor heeft die zo vol met ‘anabolen’ zit die na 3 of 4 races volledig aan gort is maar precies genoeg voor dat 8e kroontje. Mercedes is daar alles aan gelegen, dat zag je wel aan de übermenschelijke reactie van Toto in de camera.