Lewis Hamilton.
Volledig scherm
PREMIUM
Lewis Hamilton. © AP

Lewis Hamilton zit in de piepzak na nieuwe aanval Max Verstappen: ‘Ik denk dat ik nu overal moet winnen’

Een fikse achterstand voor Lewis Hamilton op Max Verstappen. Nog maar één punt voorsprong in het constructeurs-WK. Mercedes dreigt alles te verliezen. ,,Maar alles is nog steeds mogelijk.”

29 reacties

 • R. Van Leeuwen

  3 maanden geleden
  ..eehhm.. zou Bottas niet zo iets als:... Boontje .. en iets met Loontje.. gedacht hebben... Zoo domm ben je niet als je wedstrijden kunt winnen.. maar niet mag... ha haaa.. Ge-Wel-Dig Valteri B... nog 4x volhouden en Heeeeel NL loves you 🤣🤣🤣🤣🤣
 • Maria Yvonne Franssen

  3 maanden geleden
  Toen Max als nieuwkomer onverwacht won in Barcelona, zei Lewis Hamilton hierover, dat als een f1-coureur eenmaal had gewonnen, hij alleen nog wil winnen. Destijds waarschijnlijk een waarschuwing, omdat Max er nog niet aan toe was om alles te gaan winnen. Na 5 jaar ziet het er naar uit dat Max de 1e plaats zou kunnen gaan binnenhalen. Ik gun Hamilton de 8ste titel voor de records, maar lukt dit niet, dan zal het er m.i. ook niet meer van komen. Dan is het 'Gouden Tijdperk' voor Max aangebroken.
 • Christina Tache

  3 maanden geleden
  Hou mijn hart vast of ze hem heel laten. Spannend maar ook gevaarlijke eind fase.
 • rinus v d berg

  3 maanden geleden
  Ach joh Hamilton heeft het al 7 keer geflikt Het is tijd voor Maxi die t wel over gaat nemen van hem na 7 keer wereldkampioenschap A Change Will come
 • Ariën Oskam

  3 maanden geleden
  Typisch Nederlands om denigrerend te doen over Hamilton. Respect voor een 7-voudig wereldkampioen is op zijn plaats. Het gaat hard tegen hard, voor Mr. Nice Guy is geen plaats, ik denk dat ze dat allebei niet zijn, dat hoeft ook niet. Tim Krabbé sloeg ooit spijker op de kop: tegen je verlies kunnen is een verachtelijke uitvlucht, een belediging van de geest van de sport. Wie tegen zijn verlies kan dient van sportbeoefening te worden uitgesloten. Nu hopen op titel Verstappen. Spanning! Heerlijk!