Volledig scherm
© anp

Max Verstappen domineert Nederlandse tv-avond

Max Verstappen zal maandagavond vanaf 19.50 uur in het programma 'Peptalk' van Ziggo Sport voor het eerst uitvoerig terugkijken op zijn imponerende overwinning zondag tijdens de Grand Prix van Spanje. Verstappen schreef daarmee historie, want nog nooit zegevierde een Nederlandse autocoureur in een Formule 1 race.

Volledig scherm
Het programma Peptalk. © anp

Naast een live-verbinding met Max Verstappen schuiven Formule 1 commentator Olav Mol, oud-coureurs Tom Coronel en Robert Doornbos aan, en zitten ook opa Frans Verstappen en de beste vriend van Max, wereldkampioen kart Jorrit Pex, aan tafel bij presentatoren Jack van Gelder en Frank Evenblij.

Pauw en RTL Late Night
Commentator Mol en opa Frans zullen later op de avond tevens aanschuiven bij het programma Pauw van de Vara, dat in het teken zal staan van de sensationele overwinning van Verstappen. Ook racefanaten Huub Stapel, Bart Chabot en Rob Kamphues zullen te gast zijn bij Jeroen Pauw.

Het programma RTL Late Night van zal eveneens veel aandacht besteden aan de 18-jarige Limburger. Oud-racers Tom Coronel, Jan Lammers, Giedo van der Garde en pitreporter Jack Plooij zullen met Humberto terugblikken op de fenomenale zege van Verstappen.

Het programma De Wereld Draait Door heeft maandagavond in verband met Pinksteren geen live-uitzending. In plaats daarvan wordt een documentaire over de kinderwens van Halina Reijn uitgezonden.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement