Max Verstappen viert de overwinning.
Volledig scherm
Max Verstappen viert de overwinning. © REUTERS

Max Verstappen haalt in, spint en wint alsnog op grootse wijze in Hongarije

Met samenvattingMax Verstappen heeft in Hongarije een mokerslag uitgedeeld aan zijn concurrenten in de strijd om de wereldtitel. Gekomen vanaf de tiende plek op de startgrid, snelde hij rap naar voren en won hij voor het eerst in zijn carrière de Grand Prix van Hongarije. Hij gaat met een gigantische voorsprong in het wereldkampioenschap de zomerstop in.

15 reacties

 • Koos Brinckmann

  2 weken geleden
  @van wijngaarden Bedoel je nou lekker voor Max of voor de fans? Maar eerlijk gezegd denk ik dat de echte F1 fan veel meer smult van een "battle between giants" i.p.v. zeges die op een presenteerblaadje worden aangereikt. Zelfs Max, als racer pur sang, geniet meer van (h)eerlijke gevechten met Leclerc die een tweede titel ook veel meer glans geven, zoals Max ook zelf heeft gezegd. En een titel behaald door pure klasse zal ook meteen een eind maken aan alle discussies over de titel van vorig jaar.
 • A Van Iersel

  2 weken geleden
  Wat een race, wat een coureur, wat een team met een geweldige drive en teamspirit. Als ons kabinet hier eens van zou kunnen leren.....da hebben we enkel nog een MAX nodig.
 • Van wijngaarden

  2 weken geleden
  Het is toch lekker om elke keer verzekerd te zijn van gegarendeerde fouten bij Ferrari.
 • Dick van Dijk

  2 weken geleden
  Vanaf plaats 10! zo domineren, Ferrari en Mercedes op afstand houden, een spin van 180 graden en dan door rijden, de grandprix winnen, op deze manier, dan kan je rijden en als je dan ook nog eens een top team achter je hebt ,zie de bandenstrategie ,dan wordt het voor de overige coureurs bijna niet te doen,heel knap 👍🏎
 • C Rietveld

  2 weken geleden
  Baas