Max Verstappen.
Volledig scherm
Max Verstappen. © REUTERS

Max Verstappen heeft in eerste training Saoedi-Arabië opnieuw Charles Leclerc voor zich

WK-leider Charles Leclerc heeft het weekend in Saoedi-Arabië geopend met de snelste tijd in de eerste vrije training. Vlak voordat de geblokte vlag gezwaaid werd, dook de Monegask nog even onder de tijd van Max Verstappen: 1.30,772 om 1.30,888 op voor de Ferrari-coureur zachtere banden. Heel veel conclusies zijn er dus nog niet te trekken.

8 reacties

 • Cor Huijerjans

  1 jaar geleden
  Het lijkt of Leclerc sneller is maar Max is maar 2 tiende trager op de harde band.Het lijkt wel dat hij wel weet hoe snel hijnis op de zachte band,en Ferrari stro in de ogen wil strooien.Wat ik zo rare vindt is dat alle auto's zo'n logge indruk maken.Dat moet wel bijna liggen aan de manier hoe slecht Viaplay het uitzend.
 • Erik Hoogeweij

  1 jaar geleden
  Hoop dat ze daar kunnen blijven rijden gezien de aanslag op enkele kilometers afstand van het circuit. Is die laatste een nieuw doelwit voor de groepering uit Jemen?
 • Faizy

  1 jaar geleden
  Leuk en aardig, morgen gaan alle remmen los. Wees aanwezig 👍🏼👊🏼
 • H Peters

  1 jaar geleden
  Als dat nog maar goed komt.
 • Bader

  1 jaar geleden
  de ondergaande zon moet zwaar zijn voor de chauffeurs. Dat zie je alleen met de helmcamera. Zoveel lichtveranderingen. Zo en zo een ontzettend snel en onoverzichtelijk parcours. De tijd zou anders zijn voor de training.