Max Verstappen krijgt bijzondere auto voor Grand Prix van Turkije

VideoRed Bull Racing rijdt komend weekend met speciale kleuren in de Grand Prix van Turkije, in wat Honda’s thuisraceweekend in Suzuka had moeten zijn. De wit met rode auto is een eerbetoon aan Honda, sinds 2018 de motorleverancier van Max Verstappen bij Red Bull.

8 reacties

 • Meijer

  2 maanden geleden
  Degenen die denken dat RedBull verwijst naar Senna hebben geen historisch besef. De hommage gaat naar 1965 en naar Ritchie Ginther die in dat jaar de allereerste Honda zege behaalde (gp Mexico). @Ralph van Baal : in deze speciale livery zal Max geen wereldkampioen worden, omdat het een eenmalige actie betreft.
 • Roy Alphenaar

  2 maanden geleden
  Lhbt is ook doorgedrongen in de race wereld.Blij dat Hamilton gewoon zijn eigen vertrouwde mercedes blijft rijden.
 • J. Breuer

  2 maanden geleden
  Kleuren op een auto. Zegt mij niets. Winnen .Dat teld.
 • M.J. De Vries

  2 maanden geleden
  Sommigen alhier hebben hun roeping als comediant genegeerd ('regenboog', 'CD-speler'). Veesboek niveau. Mooi eerbetoon van Red Bull. Aan Honda. Aan Senna RIP.
 • Bert Weter

  2 maanden geleden
  @Ralph van Baal; Als je het dan over historie hebt, maak dan de goede verwijzing. Dit is een hommage aan de Honda RA 272 (zoals ook vermeld in het artikel). Red Bull zal nooit een verwijzing maken naar een rivaliserend team en bijhorende tabakssponsoring. Er zullen dan ook, op de sponsor logo's na, weinig rode vlakken te zien zijn op de Red Bull die op de McLaren Honda wel aanwezig waren met de Marlboro ruit.