AFP
Volledig scherm
© AFP

Max Verstappen slaat in Zandvoort voor uitzinnige menigte sensationele dubbelslag

De druk van een hele natie op zijn schouders remde Max Verstappen niet af. In een oranje gekleurd Zandvoort liet de 23-jarige raceheld zich niet piepelen door de tandem van Mercedes, voor eigen volk greep hij zijn eerste thuiszege én weer de leiding in het wereldkampioenschap.

15 reacties

 • piet VAN vulpen

  1 jaar geleden
  We hebben weer iets moois bij gekregen de f1 race op zandvoort en niet te vergeten de grote smaakmaker Max
 • Willem Duyvis

  1 jaar geleden
  Na Koningsdag, Assen en de wedstrijden van het Nederlands elftal hebben we een (ver)nieuwe(de) klassieker in huis; de F1 race in Zandvoort. Mooi circuit, perfecte organisatie, top "amusement", de Oranje zee en dank aan de super sportman Max Verstappen voor de tranen in onze ogen! Wat was dit een uithangbord van Nederland voor 100 miljoen kijkers Wereldwijd! Op naar Monza en een natuurlijk de volgende F1 race in Zandvoort volgend jaar!!!!!!
 • Pascal S

  1 jaar geleden
  Wat een sfeer, wat een resultaat, wat een held. Nederland op zijn best. #trots! Pascal Segers
 • Jaap Spruitenburg

  1 jaar geleden
  Goede overwinning... en leuk voor degene die het feestje daar mee mogen vieren. Wel denk ik dat de draagkracht voor de maatregelen niet zo hoog zal liggen. Als neutrale toeschouwer is het wel wat jammer dat het dan uitgerekend dit weekend niet regent in Nederland aangezien dat toch de mooiste races oplevert (als ze doorgaan). Hopelijk komt dus volgend jaar de Formule 1 weer naar Nederland, maar dan naar Assen. Ook een waardige baan en ook een goede impuls om het gebied rondom te ontwikkelen...
 • R. de Heer

  1 jaar geleden
  wat een achterlijke azijnzeikers weer hier... wees blij voor deze prachtige sportieve prestatie. En bekijk het eens positief..de komende weken geen corona uitbraak hierdoor en het land kan van het slot... minimaal 75% is gevaccineerd dus laaata gaaaaaaaaan
 1. Sebastian Vettel verwacht emoties na laatste race, maar Lewis Hamilton gelooft niets van afscheid
  Eerbetoon van Alonso

  Sebastian Vettel verwacht emoties na laatste race, maar Lewis Hamilton gelooft niets van afscheid

  Sebastian Vettel verwacht een emotionele laatste race in de Formule 1, maar hij heeft er geen spijt van dat hij stopt. ,,Het is in zekere zin moeilijk te bevatten, maar ik ben me er wel heel erg van bewust dat dit mijn laatste race wordt. Ik voel me er goed bij”, zei de 35-jarige Duitser, die zondag na de Grote Prijs van Abu Dhabi een punt zet achter zijn carrière.