Max Verstappen staat op punt om Lewis Hamilton extra veel pijn te doen in titelstrijd

VideoHoeveel pijn gaat Max Verstappen zijn titelrivaal Lewis Hamilton bezorgen? Om die vraag draait de Grand Prix van São Paulo vanavond. Ondanks de dubbele straf voor de Britse titelverdediger is het in Brazilië bepaald geen gelopen race.

7 reacties

 • Richard v Dun van Dun

  2 maanden geleden
  Ja Max dromen zijn bedrog Hamilton kreeg geld om iets rustiger aan te doen. Maar dat feest is voorbij. Hamilton is weer de beste 8X kampioen wat een coureur zeg echt respekt. Maar Max is goed bezig , ook met zn spelletjes , dadelijk word het afgeschaft het is te spannend lijkt goede tijden slechte tijden wel. Dit is geen formule 1 , maar wie kan langste zeuren drama
 • Edwin Dik

  2 maanden geleden
  Hammilton gaat dit winnen. De AMG motor is zover opgeschroefd dat het nog 4 races volhoudt...en dit houdt de Honda niet vol. Jammer maar helaas
 • Ad Okkerse

  2 maanden geleden
  Uiteraard nooit te vroeg juichen. Je kunt van alles zeggen over Lewis, maar niet dat hij van opgeven weet. Maar ff serieus....ik denk dat een WK voor Max, misschien wel de grootste Nederlandse sportprestatie ooit zou zijn. Echt fantastisch!!
 • Dolly J. de Groot

  2 maanden geleden
  Dolly J. de Groot Je merkt aan alles dat mercedes zo'n jaar als dit jaar nog nooit meegemaakt hebben, dit jaar voor het eerst heeft redd bul met een vergelijkbare bolide zekers een heel grote kans wereldkampioen te worden. Blijft altijd nog afwachten, er zijn immers nog 4 races te gaan.
 • Bader

  2 maanden geleden
  nee het zijn alleen 3 Punten nodig! man o man ik kan ook niet meer rekenen. Als Max 2e word vandaag en lewis 3e kan max volgende weekend champion worden.