Max Verstappen tekent nieuw megacontract bij Red Bull en wordt beste betaalde Nederlandse sporter ooit

Max Verstappen heeft zijn contract bij Red Bull Racing verlengd tot en met 2028. De regerend wereldkampioen in de Formule 1 wordt nu de best betaalde Nederlandse sporter ooit. 

6 reacties

 • David Esser

  7 maanden geleden
  Super deal; zou mooi zijn als Max ook officieel in Nederland gaat wonen zodat hij ook zijn (belasting) steentje kan bijdragen om onze zorg en defensie op sterkte te krijgen!
 • Dick van Dijk

  7 maanden geleden
  Goed gedaan Max het maximale uit je talent halen en laat al die zure reageerders maar lekker zeuren, allemaal jaloezie, als ze de kans kregen zo'n contract zouden ze dat ook doen, dan worden de principes zo overboord gezet. Wij gaan het komende formule 1 seizoen kijken en al die zeuren over vervuilende sport, fietsen jullie allemaal? Kom op ,zeg 🤫
 • Ben Siermans

  7 maanden geleden
  En dan de miljoen waarvoor hij z'n kont aan viaplee (ja plee ipv play) heeft verkocht.. Die gozer is binnen 😂
 • gerda bakker

  7 maanden geleden
  wij zijn ook blij Jean cox, dat je er geen minuut aan besteed.
 • R Muller

  7 maanden geleden
  Erg knap van Max, en zeer verdient. Laat alle zure klimaatzeurders maar. Er kijken miljoenen mensen naar. Elk jaar genieten meer mensen van de F1. Als het voetbal betreft dan zeurt niemand, waarbij er heel veel neve schade is ( supportersrellen ). Je ziet geen F1 hoolligens. Hij is elke cent waard voor Red Bull Racing, anders zouden ze het niet betalen. Maar ja de meeste hier misgunnen hem het uit jaloezie.