Max Verstappen voor bloedstollende ontknoping in alles stoïcijns: ‘Dit is toch gewoon een leuk seizoen?’

videoTerwijl de Formule 1 in Saoedi-Arabië in kampioenschapssferen verkeert, hanteert Max Verstappen een beproefd recept. Kalm blijven, vasthouden aan het vertrouwde, niets belangrijker maken dan het strikt genomen is - zo luidt de mantra van de leider in de WK-stand.

4 reacties

 • Jacobs

  2 maanden geleden
  Ik hoop dat Max wit op taktiek
 • Dick van Dijk

  2 maanden geleden
  Het is knap dat Max , met een heel klein beetje mindere auto ,Hamilton zo goed bij kan houden,dan zie je dat hij een zeer goede coureur is. Want het vermogen van de Mercedes is hoger en Hamilton kan wel rijden, natuurlijk. Uiteindelijk wordt Hamilton wereldkampioen één keer meer dan Schumacher, want daar gaat het om ,ik ben een Max Verstappen fan ,pur sang, maar ook een realist, de verschillen zullen miniem zijn,maar een Mercedes motor zal het niet afleggen tegen een Honda motor🏎🤫
 • Michel Hulshof

  2 maanden geleden
  @Dolly J. de Groot Of in hoeverre de FIA capabel is om onpartijdig te zijn…
 • Dolly J. de Groot

  2 maanden geleden
  Dolly J. de Groot Het is dat Verstappen al tweemaal doelbewust door 'n Mercedes van de baan afgekegeld is, t.w. 1x door Hamilton en 1x door Bottas. Vraag me af hoe fair Mercedes eigenlijk is?
 1. FIA: Aanhoudende discussies over uitslag in Abu Dhabi schaden het imago van het kampioenschap

  FIA: Aanhouden­de discussies over uitslag in Abu Dhabi schaden het imago van het kampioen­schap

  Er moet volledige helderheid komen over de huidige regels in de Formule 1. Dat liet de internationale autosportfederatie FIA in Parijs weten na een vergadering van de mondiale raad. Directe aanleiding hiervoor is het controversiële slot van de Grote Prijs van Abu Dhabi, afgelopen zondag, waarin Max Verstappen (Red Bull) dankzij een sensationele inhaalactie in de laatste ronde ten koste van titelhouder Lewis Hamilton (Mercedes) de wereldtitel veroverde.