Max Verstappen.
Volledig scherm
Max Verstappen. © AFP

Max Verstappen: ‘Wedstrijdleider Michael Masi is gewoon voor de bus gegooid’

Na de controversiële seizoensontknoping moest wedstrijdleider Michael Masi vertrekken. ,,Compleet onacceptabel”, oordeelde Max Verstappen vandaag.

35 reacties

 • Van Den Braak

  1 jaar geleden
  Yep , wie zijn het allemaal weer eens door een oranje bril … het is terecht dat die beste man een functie elders heeft gekregen . Als het andersom was dan stond heel Nederland ook zo te piepen
 • J. Breuer

  1 jaar geleden
  Max. Je weet toch ook wat ego macht betekend. De heren op hun staart gestaan kunnen zij nooit accepteren. Zo was het en zo blijft het.
 • Rob Kaak

  1 jaar geleden
  Jammer dat Masi geen directeur van de KNVB is. Met zo'n zweetsok aan het roer die wekelijks de spelregels aanpast zou mijn geliefde Sparta dan nog kampioen kunnen worden!
 • Ad van der Stel

  1 jaar geleden
  Vroeger had je zo'n pulp programma Bas en Adriaan waarin steeds werd geopperd " Alles is voor Bassie" nu lijkt het te worden in de F1 " Alles is voor Lewis Hamilton en Mercedes". Dit wel met een pruillipje van teambaas Otto Wolff natuurlijk.
 • Rob Kroon

  1 jaar geleden
  Masi ontslagen is het werk van Mercedes en met name cantorij wolff die gewoon een verwend kind is en niet tegen zijn verlies kan , neem bijvoorbeeld Silverstone waar Max gewoon de hekken in is gereden door onze mister diversiteit , kreeg een minimale straf en 25 punten en Max nul . Max mocht geen kampioen worden , maar is het toch . Nu kijken wat er nu gebeurt ben benieuwd .