Max Verstappen zet met magistrale rit in Abu Dhabi kers op taart van geweldig seizoen

Met samenvattingIn stijl sloot Max Verstappen zijn wonderseizoen af, met zege nummer 15. Een onbedreigde laatste overwinning, gestart van pole position. De missie van Red Bull Racing om ook nog de tweede plaats in het WK te veroveren met Sergio Pérez, ging in extremis nog de mist in.

50 reacties

 • Gerhard Schoemaker

  2 weken geleden
  Even een opsomming: Perez rijdt sinds 2011 in de F1. Heeft het record in handen dat hij 190 x is gestart voor een eerste keer podium (dankzij Team Red Bull én Max) en dan is nu Max onsportief bezig? Krijgt hij misschien problemen in de toekomst dankzij zijn onsportiviteit? 77 x een podium in 163 races? Ik vind de houding van Mexico, vader Perez en Checo veel onsportiever. Wat een jaloers gezeur en kortzichtigheid in vele reacties.
 • Nico Woudenberg

  2 weken geleden
  Geweldig, Max is weer de beste, jammer dat Checco het net niet redde. In ieder geval een top prestatie!
 • D.J. Miltenburg

  2 weken geleden
  @A.L.Pitsra: Sorry, maar je begrijpt het niet. Leclerc reed gisteren sneller dan Perez en dan zou jou strategie nooit gewerkt hebben.
 • Tycho steinmetz

  2 weken geleden
  Een echte f1 coureur is geen teamplayer Gaat uitsluitend voor de overwinning
 • Hans Phitphan

  2 weken geleden
  Ach,de deugkneuzen staan weer te wapperen met hun vingertje, zelf ooit in je leven wel eens wat gewonnen?? Wedstrijdje zaklopen bijvoorbeeld? Of toen al diegene die achter je lag,voor laten gaan, dan zat het winnen er toen al niet in. Wat dan wel weer het zielige vingertje verklaart. Max is 1 van de weinige winnaars, Perez duidelijk niet, 237 races en 4x winst,daarom is hij ook 2e rijder, het is heel simpel,in topsport doet men niet aan cadeautjes,daar hebben bestaat sinterklaas voor.