Volledig scherm
© Photo News

McLaren gooit uiterlijk auto op de schop voor nieuwe seizoen

McLaren verscheen afgelopen Formule 1-seizoen met een knaloranje wagen aan de start in Melbourne en zal ook komend seizoen een drastische verandering ondergaan. Dat zegt teambaas Zak Brown tegenover Motorsport.

,,De wagen gaat er niet hetzelfde uit zien. Ons hele merk gaat next level en het wordt opwindend! We weten hoe veel teams er uit gaan zien, maar de grootste verandering op en naast de baan zal hopelijk bij McLaren zijn", aldus Brown.

De oranjekleur, historisch gezien geassocieerd met McLaren, zal waarschijnlijk wel een plekje krijgen op de wagen. ,,Er komt een knipoog naar het verleden, maar we hebben de kleursamenstelling nog niet af, omdat veel van de sponsoren afhangt."

McLaren zal naast de kleuren ook binnen de auto veel moeten veranderen. Het team reed de afgelopen jaren met de zwakke Honda-motor, maar zal komend seizoen rijden met de Renault-motor.

  1. Oproep: Wat is uw mooiste Max Verstappen-moment van 2018?

    Oproep: Wat is uw mooiste Max Verstappen-mo­ment van 2018?

    Formule 1-jaar 2018 kende voor Max Verstappen vele hoogtepunten. Elf podiumplaatsen en twee prachtzeges in Oostenrijk en Mexico. Maar wat was uw mooiste Max-moment van 2018? Bij welke Grand Prix zag u hem live in actie? Waar scoorde u een selfie met Max? Of een handtekening? Deel uw mooiste Max-moment in maximaal 150 woorden (evt. met foto) met ons via uwmaxmoment@ad.nl en wellicht haalt uw bijdrage op zaterdag 29 december de pagina’s van AD Sportwereld.