Max Verstappen op de oranje Red Bull Ring in de Oostenrijkse deelstaat Stiermarken.
Volledig scherm
Max Verstappen op de oranje Red Bull Ring in de Oostenrijkse deelstaat Stiermarken. © ANP

Media weer lyrisch over Verstappen: 'Alleen ongeluk van Bijbelse proporties staat titel nog in de weg’

PodcastMax Verstappen boekte gisteren in Oostenrijk met groot vertoon van macht alweer zijn vijfde zege van het seizoen. Met 32 punten voorsprong op Lewis Hamilton denken veel internationale media dat in de jacht op Max’ eerste een cruciaal gaatje is geslagen. ‘Hij gedraagt zich al als een wereldkampioen.’

20 reacties

 • Maria Yvonne Franssen

  3 maanden geleden
  Hamilton is 7-voudig wereldkampioen en zal zich niet 'even' laten diskwalificeren. Zeker niet op Silverstone. Max zit duidelijk in de lift met Honda dit seizoen, maar nog steeds geen reden om hem halverwege het seizoen al weer uit te roepen tot wereldkampioen. Het zou een zwaar gevecht worden op Silverstone, zei Max en hij maakte de zwaarste crash uit zijn loopbaan vandaag. Het is te hopen dat deze twee coureurs niet verder worden opgefokt door de media en het publiek. Dat de beste mag winnen!
 • A. Ben

  3 maanden geleden
  @ van Voskuilen. Omdat mensen nu 'goden' aanbidden die tussen hen lopen en net als hen sterfelijk zijn. En dan roepen ze dat ze niet religieus zijn. Ze aanbidden voetballers, coureurs, acteurs en ga zo maar door. Eigenlijk te zielig voor woorden.
 • Roy Alphenaar

  3 maanden geleden
  @Johann de Witt.Mijn kijk.Hij heeft een paar etappetjes gewonnen.Wel verschil zit er in een kampioen http://winnen.De enige echte auto coureur is Arie luyendyk en die heeft het hier allang bekeken.
 • Marijke van der Hoek

  3 maanden geleden
  Max doet het geweldig. Zet hem en welke andere F1 coureur dan ook in een gelijkwaardige wagen dan zal hij ook altijd winnen. Hij is zeer gedreven, heeft veel kennis van allerlei zaken en doet daar ook zijn voordeel mee. Maar er kan van alles misgaan (zoals in Baku) dus we moeten afwachten en gewoon genieten!
 • Johann de Witt

  3 maanden geleden
  @Roy Alphenaar: Jij hebt er echt kijk op met je: 'Alsof Max ooit al een Gp heeft gewonnen. Laat staan 7 keer.' De teller staat inmiddels op 15! Als je dan commentaar wil leveren, kijk dan eerst eens goed naar de feiten en verdiep je in terminologie. Er is een HEEL GROOT verschil tussen een GP (Grand Prix) en een WK (wereldkampioenschap) :-)