Max Verstappen kon Lewis Hamilton niet achter zich houden bij de GP van Brazilië.
Volledig scherm
Max Verstappen kon Lewis Hamilton niet achter zich houden bij de GP van Brazilië. © REUTERS

Mercedes woedend over uitblijven straf Verstappen: ‘Alles wordt onder het tapijt geschoven’

Ondanks de knappe overwinning van Lewis Hamilton kwam bij Mercedes-teambaas Toto Wolff na afloop van de Grand Prix van Brazilië het stoom uit de oren. De Oostenrijker vond het schandalig dat Max Verstappen niet werd gestraft voor het hinderen van Lewis Hamilton bij een inhaalactie.

56 reacties

 • Lexmond

  6 maanden geleden
  wat ik vreemd vind.... Hamilton gediscalificeerd maar mag toch starten. Ik elke andere sport betekend dat uitsluiting van competitie.
 • Maria Yvonne Franssen

  6 maanden geleden
  @R.Jans e.a. Er zal best wel een luchtje zitten aan de nieuwe motor van Mercedes, maar daarmee is er m.i. nog geen grond voor verdachtmakingen. Ik kijk altijd naar commentaren van coureurs zelf, en ik heb Max nog geen verdenkingen zien uiten. Max vreesde wel voor de race al Mercedes, vooral voor de lange stukken in het circuit, waar Mercedes altijd al oppermachtig was.
 • Jan van der Giessen

  6 maanden geleden
  Wat zijn het toch huilebalken bij Mercedes. Jarenlang kregen zij (samen met Ferrari) alles voor elkaar bij de FIA en nu opeens wijzen naar Red Bull en de FIA….
 • ron Jans

  6 maanden geleden
  Het is van de gekke en niet te verklaren dat Mercedes ineens zoveel snelle is ,, volgens mij zit hier ook een luchtje aan keer die auto maar eens goed binnenstebuiten !!!!
 • Ans Vreugdenhil

  6 maanden geleden
  Toto heeft gelijk de FIa danst al jaren naar de pijpen van mercedes en ferrari.