EPA
Volledig scherm
PREMIUM
© EPA

Messcherpe Max laat Hamilton nu pas écht schrikken

VideoHoe hard dreunt de klap van Max Verstappen richting Lewis Hamilton na? Met die vraag gaat het nu al smakelijke Formule 1-seizoen verder, nu de twee stuivertje hebben gewisseld in het kampioenschap na de zege van de Limburger in Monaco.

18 reacties

 • bjorn Roos

  1 jaar geleden
  Seizoen is nog lang, maar wat gaaf dat er een keer niet een bens comfortabel aan de leiding gaat. go max!
 • Peter Kleine

  1 jaar geleden
  Ik ben geen Formule1 expert zoals zovele maar ik heb wel genoten van Verstappen en de frustratie van Hamilton en ik hoop deze frustratie nog veel te zien
 • Pieter Prins

  1 jaar geleden
  Hanilton kan na 7 wereldtitels heus wel tegen de druk. En op elk ander circuit is de Mercedes in principe de snelste. Maar leuk is het wel nu en hopelijk kan max het tot het einde spannend houden.
 • Thomas de Roos

  1 jaar geleden
  @G.V.Macbean, ben het met je eens dat de euforie enigszins getemperd mag worden en dat Max nu niet ineens de gedroomde wereldkampioen is. Mercedes is nog lang niet gezien en Hamilton is een top coureur die ook bij andere teams als RB en Ferrari vooraan mee zou rijden. Degene die anders roepen hebben een oranje stieren brilletje op. Maar Max had gewoon Pole gestaan als Leclerc zijn auto niet in de railing had geparkeerd, dus wat mij betreft terechte start positie en niks in de schoot geworpen.
 • Paul van Dijk

  1 jaar geleden
  Klaas Muniaerts, RBR had alleen kans op de snelste ronde als ze voor Perez nog een set ongebruikte banden hadden klaarliggen van de zachtste compound (de 'rode' band dus). Wellicht was dat niet zo.