Max Verstappen.
Volledig scherm
Max Verstappen. © AFP

Mopperende Verstappen achter Bottas en Hamilton in Hongaarse hitte

SamenvattingMax Verstappen lijkt de juiste afstelling van zijn RB16B nog niet te hebben gevonden. Op de Hungaroring klokte hij in de tweede vrije training de derde tijd achter Valtteri Bottas en Lewis Hamilton. De Limburger klaagde meermaals over de boordradio.

2 reacties

 • Dolly J. de Groot

  2 maanden geleden
  Dolly J. de Groot Dat het een spannende wedstrijd zal worden, echt wel. Hammie zal niet enkel Verstappen in z'n nek voelen hijgen, meerdere rijders zullen dit doen waardoor Hammie ogen te kort zal komen. Liefs Dolly
 • Rick van Wijk

  2 maanden geleden
  Hoop dat Bottas, Hamilton van de baan tikt, dan wil ik de straf voor hem wel eens zien. Max, doe je best, hoop écht dat hij iets verder uitloopt, zou verdiend zijn.
 1. Directeur Zandvoort: ‘Max legt eerst de koning uit hoe de auto werkt en meteen daarna kan hij presteren’

  Directeur Zandvoort: ‘Max legt eerst de koning uit hoe de auto werkt en meteen daarna kan hij presteren’

  Voor de organisatie van de Grote Prijs van Nederland kwam vandaag het ‘droomscenario’ uit. Met bijna 70.000 raceliefhebbers op de tribunes won Max Verstappen de eerste Formule 1-race op Zandvoort sinds 1985. ,,Ik probeer me voor te stellen waar ik nog meer van had kunnen dromen, maar ik kan het niet bedenken”, zei circuitdirecteur Robert van Overdijk. ,,Dit was het gedroomde scenario.”