Nicholas Latifi.
Volledig scherm
Nicholas Latifi. © REUTERS

Nicholas Latifi komt met statement na doodsbedreigingen na cruciale crash in Abu Dhabi

Nicholas Latifi heeft voor het eerst gereageerd op zijn crash in de slotfase van de GP van Abu Dhabi, waardoor er een safety car kwam en Max Verstappen nog naast Lewis Hamilton kon komen. In de slotronde van de titelstrijd haalde Verstappen de zevenvoudig wereldkampioen nog in, waarna Latifi veel boze berichten en zelfs doodsbedreigingen ontving van Hamilton-fans. ,,Sport moet mensen verbinden, niet uit elkaar drijven.”

34 reacties

 • Martijn Buis

  4 maanden geleden
  Buis - Den Haag, niet alleen MB is dus raar, ook een deel van de fans...... MB incl. Sir LH de tweede blijven dit lekker voeden door het gedrag dat ze tonen. Neem als MB een statement aan van het is gebeurt en we gaan door, maar nee hoor..... @ Richard v Dun van Dun, wat heeft Max hier precies mee te maken???
 • G. de Groot

  4 maanden geleden
  Wat een tegenstelling: Mercedes die Latifi steunt tegen online haat ---- en aan de andere kant ongelooflijk blijft mauwen over het verloren WK en tegenstelling en discussie blijft voeden met deze opstelling. Mercedes? Rare jongens! Ik koop in ieder geval nooooit meer een Mercedes.
 • Richard v Dun van Dun

  5 maanden geleden
  Ja Max is populair maar de fans en coureurs maken van de formule 1 een soap jammer
 • Georges Baaths

  5 maanden geleden
  Hij zal niet met opzet in de banden muur gereden zijn, En verontschuldigen enkel naar zijn team toe
 • pawel nowak

  5 maanden geleden
  ah....er blijven altijd wel een paar rijders die een grandprix niet kunnen finishen zonder te crashen